středa 28. března 2007

Komunikace s F5

Už zbývá jen jedna noc. Zítra, po vydatné snídani,kterou laskavě poskytne SAS Radisson Hotel (předem děkujeme!), budeme pro ostatní svět k dosažení pouze prostřednictvím satelitních telefonů. Takto bude aktualizován i tento blog (předpokládaná aktualizace asi jednou za 3 dny).

Můžete se s námi spojit i osobně zasíláním textových zpráv. Tato služba je zdarma, prostřednictvím sítě Iridium, umožňující vám zaslat nám povzbuzující zprávy. Můžete použít buď formulář na internetové stránce Iridium (tlf. číslo 881631578544), naší vlastní internetovou stránku nebo e-mail 881631578544@msg.iridium.com. Zprávy musí být kratší než 160 znaků, ale počet je neomezen, limitující je pouze vaše představivost.

Děkujeme všem, kteří nám pomohli dostat se až sem. Počínaje našimi rodinami, kamarády a sponzory až po všechny ty pomocné ruce a duše, které jsme cestou potkali. Bez vás bychom tu nebyli a doufáme, že vám to někdy budeme moci oplatit! Tisíceré díky.

Kim


[Pro zajímavost jsme zkusili překlad strojem. Tady je výsledek:

Ale 1 noc levá strana. Zítra , další jeden mandlovat snídaně laskavost of SAS Ředkvička Hotel ( být zavázán napřed! we'll být přístupný až k člen určitý svět ale docela satelit telefon. Takto , tato blog vůle mrtvola aktualizovat ( až na neurč. člen aktualizovat kolem každý 3rd čas ). Tebe pocínovat rovněž co se mě týče být zvolen do parlamentu barva s us do odesílání us SMS poselstvi. Tato drzý služba , docela člen určitý Iridium přenosový článek , dovoli tebe až k poslat us krátký poselstvi až k dobrá mysl us autobus. Tebe pocínovat jeden nebo druhý cvičení člen určitý brloh v rozhlase Iridum tkaniva ( náš telefon číslo is 881631578544), náš drahý tkaniva či elektronická pošta 881631578544@msg.iridium.com. Poselstvi potřebovat až k být po škole chybějící- 160 osoby , aby ne tam is ne hranice dále kolik tebe pocínovat poslat , spravedlivý tvůj fantazie is člen určitý hranice. Být zavázán až k každý kdo pomocnik us dotáhnout to daleko tato daleko. Dle náš domácí , druh a kmotrově až k celek člen určitý porce jídla ruce a mysli my met v rozhlase cesta. Bez tebe my nechtěl bych být zde , a my naděje my vůle být schopný až k nahradit tebe někdy!
]

Žádné komentáře: